Turizam Smederevo

Smeštaj u Smederevu

Smederevska jesen sajam i izložba

Smeštaj

Smeštaj Agape Apartman nalazi se u Smederevu, na 32 km od Pančeva. Nudi vrt, besplatan WiFi i klima-uređaj. Recepcija radi non-stop, a na raspolaganju vam je i posluga u sobi.
Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i opremljenu kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje. Takođe sadrži mašinu za pranje veša i 1 kupatilo sa tušem.
Kontinentalni i à-la-carte doručak dostupni su svakog jutra u okviru objekta.
Smeštaj Agape Apartman takođe raspolaže priborom za roštilj i sunčanom terasom.
Beograd se nalazi na 40 km, a Aranđelovac na 49 km od smeštaja Agape Apartman. Najbliži aerodrom je Aerodrom Beograd Nikola Tesla, udaljen 53 km. Prevoz od/do aerodroma može se organizovati uz doplatu.

Apartmani Agape

Objekat Apartmani CENTAR– Smederevo nalazi se u Smederevu, na 44 km od Pančeva. U ponudi je smeštaj sa barom i besplatnim WiFi internetom.
Smeštajne jedinice imaju parket i prostor za sedenje opremljen flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Takođe sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo. Dodatnu pogodnost predstavljaju peškiri i posteljina koje gosti mogu koristiti uz dodatnu naknadu.
Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 78 km od ovog apartmana. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Objekat Jančić se nalazi u Smederevu i nudi pribor za roštilj. Beograd je udaljen 41 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
Pojedine smeštajne jedinice su klimatizovane i nude prostor za sedenje sa TV-om. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu Jančić. Posteljina je obezbeđena.
Objekat na zahtev nudi dostavu prehrambenih namirnica i lanč pakete.
Okolina je idealna za vožnju bicikala, koji se mogu iznajmiti u okviru objekta. Aranđelovac se nalazi na 48 km, a Pančevo na 33 km od objekta Jančić. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla, udaljen 53 km od smeštajnog objekta.

Objekat Apartment Centar nalazi se u Smederevu, a nudi klimatizovani smeštaj sa terasom i besplatnim WiFi internetom. Iz objekta se pruža pogled na grad.
Apartman ima jednu spavaću sobu, jedno kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i trpezariju. Takođe sadrži potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na reku.
Ako želite da istražite ovu oblast, okolina je pogodna za ribolov, a na raspolaganju je i usluga iznajmljivanja automobila u okviru apartmana.
Beograd se nalazi na 47 km od objekta Apartment Centar, a Pančevo na 45 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 78 km od smeštaja. Gostima je uz doplatu dostupna usluga prevoza od/do aerodroma.

Objekat Dunavski Kej nalazi se u Smederevu, a u ponudi ima klimatizovan smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom. Iz ovog smeštajnog objekta sa balkonom pruža se pogled na reku.
Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Takođe sadrži mašinu za pranje veša i 1 kupatilo sa tušem.
Apartman raspolaže terasom.
Beograd se nalazi na 46 km od objekta Dunavski Kej, a Pančevo na 44 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Vršac, udaljen 61 km od ovog smeštaja. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.


Objekat Etno Apartments Dunav nudi smeštaj sa pogledom na reku, restoran, vrt, terasu i pribor za pripremu roštilja. Dostupno je besplatno korišćenje bicikala. Gostima apartmana na raspolaganju su besplatan WiFi internet i besplatan privatni parking.
Sve smeštajne jedinice sadrže popločano dvorište sa pogledom na jezero, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, dobro opremljenu čajnu kuhinju, kao i sopstveno kupatilo opremljeno tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Peškiri i posteljina pogodno se mogu iznajmiti u smeštajnom objektu uz doplatu.
Kontinentalni doručak služi se svakog jutra u okviru objekta Etno

Apartments Dunav.
Smeštaj ima dečje igralište.
Ponuda objekta Etno Apartments Dunav uključuje uslugu iznajmljivanja automobila, dok u blizini možete uživati u ribolovu.
Beograd se nalazi na 42 km, a Pančevo na 48 km od apartmana. Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ja najbliži aerodrom, udaljen 59 km od smeštajnog objekta Etno Apartments Dunav.

Vinarije

Vinarija “Jeremić”
Jugovo

Vinarija Jeremić

Slavoljub Jeremić
026 671 007
063 2482 03
office@vinarijajeremic.rs
www.vinarijajeremic.rs

Vina:
“Kanon”- kupaža sorti Merlot i Cabernet Sauvignon
“Sonata”- Sauvignon Blanc
“Rondo” – roze
“Duet” – kupaža sorti Sauvignon Blanc i Smederevka

Podrum “Dionis“
Selo Dobri Do
Gitarić Zoran
026/ 742-174
063/ 712-02-95
gitaric@ptt.rs
www.vinarijagitaric.com

Vina: bela –
”Smederevski biser” (kupaža Smederevke i ital. rizlinga)
Graševina- italijanski rizling
Sovinjon – beli
Obojena vina – Trio ( kupaža prokupac, muskat hamburg i kaberne sovinjon)
Rakije:
Lozovača, Šljivovica, Kajsijevača i Vilijamovka

Podrum “Janko“
Šalinačka bb, Smederevo
Vasić Dragan
026/ 613-340
064/ 123-60-73
kontakt@vinjanko.com
www.podrumjanko.com

Vina bela:
”Zapis” – kupaža italijanskog i rajnskog rizlinga
”Misija” – šardone
”Smederevka”
”Adut” – Traminac
Vina crvena:
”Zapis red” – merlo i ”Zavet”

Vinski grad u Smederevu

 U samom centru Smedereva, nalazi se “VinoGrad” odnosno “Vinski grad”. Ovaj zanimljivi kutak čine kućice izgrađene od autentičnih bačvi i buradi starih nekoliko stotina godina kao i uličice koje nose imena vina 
po kojima je ovo podneblje od davnina čuveno. U želji da Smederevu vrati epitet čuvenog vinogorja, 
brend “Smederevka” i reputaciju vrhunskih proizvođača vina, u VinoGradu okupljeni su vlasnici vinskih podruma 
iz Smedereva i okoline.  Ovde se svakodnevno od 9 do 15h mogu kupiti vina i rakija naših lokalnih proizvođača.

Smederevska jesen defile